Noniin, Lilyn lisäksi ajattelin kirjoittaa legacya (vai miten se nyt kirjoitettiinkaan) kuvat on tässä osassa hieman pieniä, johtuneen kuvien asetuksista. Jos ei nytten kuvista saa selvää, niin toivotaan, että ensiosassa. Mutta nyt ilmoitan sen, että innostuin eilen ottamaan hieman kuvia (kröhm) niin jaan tämän ykköseen ja kakkoseen, ettei tämä jatkuisi loputtomiin. Kolmannessa jaksossa on sitten siis ne isommat kuvat : ) Ok, nyt päästän sinut lukemaan, enjoy!
2180943.jpg
Tässä on tämän suvun komea -hieman lapsellinenkin kantaisä, André Engwall. Hän on perhetavoitteinen ja mieltymyksiin kuuluu mm. ruskeat ja vaaleat hiukset, mutta hän ei voi sietää hajuvesiä käyttäviä naisia, taikka miehiä. Hän muutti suoraan kampukselta Leutolaaksoon ja tuli samalla huijatuksi tonttiostossa. Hän sai 5x5 tontin ja rahaa jäi tälle pololle vain 4800 simeleonia. Niillä hän rakennutti pienen tönön keskelle suurta aukeamaa.
2180951.jpg
- OMG! täälläkö minä asun? Ei voi olla enään totta, André ajatteli. Mitäs sille mahtaa, syytä sitä miestä, joka sinulle kauppasi tämän. Lue aina sopimukset huolella niin ei tule yllätyksiä. Kyllä sinä siihen totut, usko pois.
2180962.jpg
Mutta kuka sen uskoi, että André jäisi kotiin? En ainakaan minä. Hän lähti lähimpään puistoon ja tapasi siellä oikein nätin naisen, jonka nimen tosin unohdin jo.
- Huomio nytten mies hyvä, täällähän sataa lunta! Takkia päälle, nainen sanoi, pyöritti silmiään ja lähti.
- Nojaa, André murahti ja siirtyi sisälle lämmittelemään.
2180967.jpg
Lumen tulon loputtua hän päätti mennä luistelemaan Belan kanssa, joka oli Leutolaakson hyvä noita. Luistelu sujui oikein hyvin siihen asti, kunnes alkoi paikkoja kolottamaan. Jäähän ei ole tiedettävästikkään maailman lämmin elementti.
2180974.jpg
Tämä nainen oli se, johon André silmänsä iski, tosin tämä Riina ei ollut samaa mieltä. Hän nimittäin haukkui Andrén lyttyyn. Mutta ei saa luovuttaa, ei kukaan voi olla mieliksi kellekkään heti ensitapaamisissa. Kohta Riina asuisi miehemme kanssa ja heillä vipeltäisi pikkuisia palosammuttimia jaloissa ihan riesaksi asti.
2180994.jpg
Kotiin tultuaan André otti puhelimen kauniiseen käteen ja näpytteli 120 3654789. Kohtahan syy selvisikin, kun pihaan kaartoi auto, josta astui vallan hurmaava nainen kiinalaisen kanssa.
- 40$ hän tokaisi
- o.o? 40$ tämmöisestä pikkuisesta laatikosta? Ok, pitääpä siirtyä purkkiherkkuihin. André sanoi vähemmän iloisena - Laskekaa hintoja, silloin olen minäkin mukana.
2180998.jpg
Tämän neitoisen jälkeen André otti jälleen puhelimen käteen (millaisiakohan nämä puhelinlaskut ovat sitten?)
- Annan sinulle 158 simeleonia, niin tuot tähän viereeni kauniin, viehättävän naisen, jonka kanssa jaan loppu elämäni, ok? Eieiei. Rahaa on liian vähän ensinnäkin, Martina ei näytä iloiselta.
- Saamasi pitää, piskuri.
2181002.jpg
Ei pahimmasta päästä olleskaan! Mutta nämä Leutolaakson naiset ei oikein syty Andréllemme. Tämäkin torjui kaikki flirtit, vitsin sun muut. Mitäpä semmoista katsomaan, saappaan kuvio takamuksiin ja heippatirallaa! Lumi aloitti taas satamisensa ja André päätti lähteä sisälle nukkumaan (päivällä)
2181017.jpg
Illalla ovikello soi. Kukas siellä olikaan? Tidditiditii: Riina Salinen.
- Oi, anteeksi, herätin sinut, noh, taidanpas lähte kotiin, hän sanoi hieman surullisenkuuloisena.
- Et, et olleskaan, katso, arkivaatteet minulla on päällä. Jää nyt ihmeessä, kun tänne asti olet tullutkin. Kuinka.. läpinäkyvää? Muuten vain silmät unihiekassa.
2181029.jpg
Heidänkin suhde lämpeni koko ajan. Noniin nyt et ryssi mitään, André. Koko illan he tanssivat kärpästen tahtiin. Ei "talon" kuntokaan haitannut Riinaa yhtään. Riina oli tainnut unohtaa sen, että oli kaupungilla haukkunut Andrén lyttyyn?
2181085.jpg
Aamu valkeni ja lumi oli satanut maahan. Heidän suhde oli tuon yön aikana lämmennyt niin, että kohta voitaisiin ostaa isompi sänkykin, tosin heti vasta sitten, kun olemme saaneet Riinan asumaan Andrén kanssa yhteen ja hökkeli olisi isompi.
2181011.jpg
Tähän väliin laitan kuvan tästä varas.., anteeksi, talosta. Suihku on talon takana. Oli ennen tuossa pöytäkin, mutta se piti myydä pois, että tuon leikkiauton voisi ostaa. Kätevää? Ja kuten huomaatte ennätystä, vain kolme lemuavaa jätöstä maalla.
2181091.jpg
Riinan kähdettyä André alkoi harrastamaan lempi"lajiaan" -perhostenpyydystämistä! Tosin hän on niin hyväsydäminen, että aina vapauttaa nämä kauniit elijät. Näin sitä pitää, ottakaa mallia. Seuraaviin viikkoihin André ei kuullut Riinasta mitään. Hän oli varmaan jo unohtanut hänet.
2181101.jpg
Lopulta Riina soitti, ja pyysi päästä kylään. Näinhän siinä kävi, Riina muutti taloon. Hän toi mukanaan 15 000 simeleonia, on murtovaras, romantiikka tavoitteinen ja syttyy lihaville, löyhkääville simeille, mutta karttaa hyviä kokkeja.

Kommentit on enemmän kuin haluttuja!